Fornøyde foreldre!

I denne undersøkelsen får vi tilbakemeldinger fra foreldrene på hva som er bra med barnehagen, og hvordan vi kan utvikle oss til å bli enda bedre.

Vi er stolte over å kunne si at mange foreldre er svært fornøyde med våre barnehager. I gjennomsnitt hadde våre barnehager i år en score på 5,3 av totalt 6 mulige!

Bildeserie02

Nedenfor har vi plukket ut noen svar på spørsmålet «Kan du si litt om hva ved Espira Solkroken du er mest fornøyd med?»

«Mitt barn blir godt ivaretatt. Espira er nytenkende. Veldig positivt å kunne motta og gi informasjon i Spireportalen. Spireportalen gjør at vi føler vi får ta stor del i barnets dag i barnehagen.»

«Dagene er strukturerte med organisert lek og frilek i like store mengder. Barna får kjennskap til nyttige ting som bokstaver, tall, dager og måneder, hvordan være en god venn og inkludere andre, empati og hvordan oppføre seg i tilfelle brann og mye mer. De ansatte er engasjerte og lekne, og forholder seg til barna på en veldig positiv måte. Barna går tur minst en gang i uka og er ellers mye ute og leker på barnehagens område. De som går siste året i barnehagen kalles for Skolespirer, og har samlinger 3 dager i uka (andre barnehager har slike samlinger 1 gang i uka). Det var noen stolte unger som fikk skolesekk, matboks, drikkeflaske og t-skjorte da de ble skolespirer.»

«Personalet er fantastisk, blide, hyggelige, omtenksomme, oppmerksomme og faglig flinke. Selve konstruksjonen på bhg bygget er veldig bra. Styreren I bhg er synlig både for barna og for oss voksne. Avstanden mellom foreldre, ansatte, barn og styrer er veldig kort. Og takhøyden for kommentarer er høy!»

«Espira Solkroken fremstår som en faglig sterk barnehage. De ansatte fremstår som blide og trygge, og som på en utrolig måte klarer å se barna og deres behov. Lek og faglig fokus virker å gå hånd i hånd. Personalet virker å trives med det de gjør og dette smitter også over på barna.»

«Vi er fornøyd med menneskene og deres holdninger og samspill med barna. Det er en positiv og god stemning i barnehagen som er med på å skape trygghet. Vi er fornøyd med opplegget rundt maten og det sunne fokuset som barnehagen har. Vi synes også at avdelingen og barnehagen er kreative og flinke til å finne på spennende og lærerike aktiviteter som å lage sin egen knerten og å ha besøk av trommespiller. Dette har vært høstens høydepunkt for vår lille tass. I tillegg er vi veldig glade for at avdelingen prioriterer å være så mye ute.»

«Flott personell med mye kunnskap, engasjement og tilstedeværelse! En barnehage som “ikke står stille”, er hele tiden i utvikling!»

«Det er personlig og nært med di ansatte, noe som gjør at du føler deg trygg på at di skal ta godt vare på barnet ditt. Appen di bruker gjør at vi får all viktig informasjon lett tilgjengelig og blir hele tiden oppdatert på barnets dag i barnehagen og koselige bilder fra dagene deres. Di ansatte er alltid blide og tar seg tid til både å ta imot og til å si hadet.»

Personvern og cookies